Dierencommunicatie & Energie Therapie

 -

Inleiding

Wij mensen communiceren met woorden, maar er zijn nog andere manieren om ons verstaanbaar te maken, denk maar aan lichaamstaal, telepathie of onbewuste communicatie.

Zielsconnectie met dieren?

Aan de hand van een foto maak ik contact met het dier, op die manier verkrijg ik informatie. Na een gesprek geef ik het dier altijd een energetische behandeling, dit kan perfect vanop afstand, de dieren zijn daar zeer ontvankelijk voor.

Uit mijn ervaring blijkt dat het dier ons veel beter kent dan we denken. Ze weten perfect wanneer je verdrietig bent; boos of goed in je vel zit!  Het zijn de meesters onder ons in het oppikken van energie, ze stemmen hun gedrag er helemaal op af.

Om een voorbeeld te geven:  je hebt een baaldag, alles zit tegen, je voelt je geërgerd en bent heel prikkelbaar voor wat dan ook.  De kans is heel groot dat je dier hierop zal reageren. Dat kan door je bevelen te negeren; ambetant gedrag te vertonen of zich te verstoppen.

Hoe komt dat? Het dier voelt de energie en zal er automatisch op gaan reageren. Dat noem ik reflecteren van energie.  Je ziet jouw energie terug in de spiegel van je dier.

Vanuit mijn belevingen als dierencommunicator zie ik heel vaak dat gedragsproblemen en zelfs de fysieke klachten van het dier een reflectie zijn van hun baas. Dat betekent dus dat alleen het behandelen van het dier in deze situatie onvoldoende is om het probleem aan te pakken. Ook de eigenaar mag zich in zo’n situatie bewust worden dat het een reflectie is van zijn/haar energie.

Wil je dat het dier zich goed voelt, dan is het belangrijk om ook naar jezelf te kijken en bewust te worden van de energie dat je uitstraalt.

Wanneer kan je mijn hulp inroepen?

  • Je dier toont gedragsproblemen of gedragsveranderingen
  • Je dier vertoont kleine fysieke ongemakken ( altijd eerst de dierenarts inschakelen!)
  • je hebt het gevoel dat je dier iets wil duidelijk maken, maar je weet niet wat
  • indien je contact wenst met je overleden dier

Je investering

  •  € 50 voor een gesprek en behandeling van het dier (€50 per dier)
  • Belangrijk: Als het dier de energie spiegelt, dan werk ik enkel verder met de desbetreffende persoon!

 

‘’Bewustzijn en zelfontwikkeling is de sleutel tot harmonie in en rond jezelf”