Shiatsu

 -

Wat is shiatsu?

Shiatsu is gebaseerd op de Oosterse geneeskunst, het is een ontspannende en actieve drukpuntmassage. Door middel van drukpunten, strekkingen en rotaties wordt de energie in beweging gezet, om de stroming doorheen de meridianen te bevorderen. Meridianen staan in verbinding met het desbetreffende orgaan. Het stimuleert de natuurlijke geneeskracht van ons lichaam.

Voor wie?

Shiatsu is deugdzaam zowel voor jong als oud, het kan ondersteuning bieden bij emotionele - en mentale klachten, allerhande kleine fysieke ongemakken zoals hoofdpijn, slapeloosheid, spierkrampen, spijsverteringsproblemen, stress, nek- en rugklachten.

Je investering is € 75:  de sessie duurt doorgaans 1u tot maximaal 1u 30min ( per bijkomend half uur bereken ik € 25 extra )

Het is mogelijk om een shiatsu behandeling te ontvangen in de evolutie (Brugge), meer informatie kan je terugvinden door op de onderstaande link te klikken:

https://www.evolutie.ws/nl/aanbod/aanbod-gastdocenten/shiatsu-behandeling

 

Goed om te weten

  • shiatsu wordt doorheen de kledij gegeven
  • ontzettend belangrijk om na de behandeling voldoende water te drinken
  • Shiatsu stelt geen diagnose en behandelt noch geneest ziekte, is geen vervanger van medicijnen of een bezoek aan de arts

 

'Shiatsu kan je diep raken, je komt in contact met je gevoel en dat schept evenwicht.''