-

Wees welkom bij PUUR Hannelore!

Ik help je heel graag bij je persoonlijke groei. Als shiatsu beoefenaar en energetisch therapeut kan ik het lichaam stimuleren om de levensenergie terug te laten stromen.

Om het lichaam nog meer te ondersteunen werk ik met etherische oliën. Deze krachtige geurstoffen stimuleren het zelfherstellend vermogen van mens en dier naar een optimale gezondheid. De kwaliteitsvolle producten van Oshadhi zijn een geschenk van de natuur!

Wil je graag meer te weten komen over de kracht van etherische olie, hoe je de producten voor jezelf en je gezin kan inzetten? Schrijf je dan zeker in voor een infosessie of workshop aromatherapie, dit kan je doen door je naam en gegevens te mailen naar: info@puurhannelore.be

Ik heb niet alleen een fascinatie voor mens en natuur, ook dieren zijn niet uit mijn leven te bannen. Dieren zijn puur en grote leermeesters voor de mens die er naast leeft.  Ze reflecteren maar al te graag patronen en innerlijke conflicten naar je terug. Het is niet altijd evident om hun gedrag te begrijpen en daar kan ik je zeker bij helpen. Ik heb de fantastische gave om boodschappen van het dier tot bij de mens te brengen. Wanneer je weet waarom jouw dier bepaalde gedragingen vertoont, kan het jullie band alleen maar versterken.

Wens je wat meer informatie, dan hoor ik het graag!

Je kan me bereiken op 0478/65 15 52 of mailen op info@puurhannelore.be

 

# Terug naar overzicht.