-

Zelfreflectie is...

Jezelf in de ogen kijken en alle aspecten van wie jij bent erkennen, voelen en elimineren wat niet meer resoneert.

De lichte en zware (on)bewuste programma’s die in jezelf aanwezig zijn naar boven brengen. Alle gedachten, gevoelens en emoties erkennen en verenigen in neutraliteit.

Iedere situatie komt in jouw leven omdat het nodig is. Door onbewuste patronen, herinneringen of trauma’s komen er situaties of mensen in je leven om je bewuster te maken. Als jij kan kijken naar de verborgen boodschappen in jezelf, ontstaat de mogelijkheid om terug te verbinden met wie je werkelijk bent. Het stukje in jezelf dat misschien al heel lang slapende was opnieuw ontdekken en integreren.

Ieder obstakel op je pad is een groeikans! Ga je die groeikans aan of wacht je liever tot er iemand komt om je te redden?

Wat ik heb geleerd is dat er niemand komt om je te redden!! De enige die de sleutel heeft tot zelfbevrijding, dat ben je zelf. Niemand kan weten wat jij nodig hebt, wat er in jouw leefwereld gebeurt, welke gedachten of overtuigingen bij jou aanwezig zijn… . Je kan alles over jezelf delen met anderen maar dan nog zal de andere nooit exact voelen of zien wat jij beleeft. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen weg te gaan.

Er zijn wel voldoende tools die je kunnen helpen om de weg naar jouw unieke sleutel te vinden. Dat is nu net wat de weg naar bewustwording zo boeiend en leerrijk maakt. Wat je zelf doet, doe je beter, waardoor het zelfvertrouwen kan groeien.

De tools die mij hebben geholpen en nog steeds helpen zijn energetisch werk, counseling en veel zelfreflectie. Hoe mijn job is ontstaan vanuit dit groeiproces…. dat brengt me bij zoveel dankbaarheid.

Ik heb mijn weg gevonden en wens iedereen hetzelfde toe.

 

 

# Terug naar overzicht.